Yaşam

Hülya Avşar’ın film setindeki karesi ortalığı karıştırdı! Set işçilerine şemsiye tutturdu

'Aşkın Dünkü Çocukları' filminin çekimleri için Ordu'nun Ünye ilçesine giden Hülya Avşar'ın setten bazı kareleri sosyal medya kullanıcılarını çok

Hülya Avşar’ın film setindeki karesi ortalığı karıştırdı! Set işçilerine şemsiye tutturdu

‘Aşkın Dünkü Çocukları’ filminin çekimleri için Ordu’nun Ünye ilçesine giden Hülya Avşar’ın setten bazı kareleri sosyal medya kullanıcılarını çok kızdırdı. Kumsalda otururken set işçilerine şemsiye tutturduğu görülen Avşar’a tepki üstüne tepki geldi.

Yıllardır ekranların tanınan yüzü olarak anılan Hülya Avşar, bir süredir uzak kaldığı film projelerine geri döndü. Trajikomik bir aşk ve arkadaşlık hikayesini konu alan “Aşkın Dünkü Çocukları” filminin çekimleri için rotasını Karadeniz’e çeviren Avşar, 4 hafta sürecek yoğun bir tempoya girdi.

Hülya Avşar

Filmde Uğur Yücel ve Mehmet Özgür ile başrolleri paylaşan Avşar’ın setten gelen fotoğrafları ise ortalığı karıştırdı. Hülya Avşar ve Uğur Yücel’in set işçilerine sıcakta şemsiye tutturduğu anlar sosyal medya kullanıcılarını çileden çıkardı.

ŞEMSİYE TUTULAN KARELER ORTALIĞI KARIŞTIRDI

“Kibire bakın…”, “İnsan bakarken utanıyor…”, “Kim olursa olsun hangi mevki ve makamda olursa olsun önemli değil ,önemli olan insan olabilmekte”, “Ben insan olarak doğana değil insan kalana saygı duyarım” şeklinde sayısız yorumun geldiği karelere tepkiler çığ gibi büyüdü.

Gazeteci Sema Denker Kılıç da sosyal medya hesabından çok konuşulan kareleri paylaşarak “İşte bir sette, set işçisi olmak” notunu düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Acun Ilıcalı’nın tribündeki o anları olay oldu! Öfkeli taraftardan ‘Turabi’ çıkışı

About Author

Mustafa Altay