Magazin

Ünlü isimlerden EURO 2024 macerası sona eren A Milli Takım’a destek mesajları

A Milli Futbol Takımı'nın sona erdi. Hollanda'ya 2-1 yenilerek 2024 Avrupa Şampiyonası'na çeyrek finalde veda eden Milli Takım'a ünlü

Ünlü isimlerden EURO 2024 macerası sona eren A Milli Takım’a destek mesajları

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında Hollanda ile karşı karşıya geldi. Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçta 2-1 skorla yenilen Milli Takım, turnavaya çeyrek finalde veda etti.

Mağlubiyet sonrası ünlü isimlerden Milli Takım’a destek mesajları geldi. İşte ünlülerin EURO 2024’e veda sonrası yaptığı paylaşımlar…

TARKAN

“Canınız sağ olsun bizim çocuklar… Bizlere yaşattığınız mutluluk, heyecan ve gurur için çok teşekkür ederiz. Harikaydınız bütün maçlarda. Dünya sizleri, Türkleri konuştu. Sizler gönlümüzün şampiyonu oldunuz çoktan”

AYNUR AYDIN

“Semih Kılıçsoy ve Cenk Tosun daha erken girmiş olsalardı sonuç çok başka olabilirdi. Tüm oyuncularımızla gurur duyuyoruz”

FARAH ZEYNEP ABDULLAH

“Helal olsun, çok teşekkürler”

GÜLBEN ERGEN

“Büyük çaba gösteren ve bu muhteşem çeyrek final sevincini yaşatan Milli Takım’ımızatebrikler ve teşekkürler. Gururla alkışlıyorum”

GİRAY ALTINOK

“Çok genciz. Daha çok oynarız buraları. Alnınızdan öpülür”

OĞUZHAN UĞUR

“Olsun be… Fikri bile güzeldi”

ARZU SABANCI

“Biz her zaman sizinle gurur duyuyoruz”

ALPEREN DUYMAZ

“Oyuncu değiştirmek için neyi bekledik anlaşılır gibi değil… Emeğinize döktüğünüz tere sağlık kardeşler. Bu heyecanı yaşatmanız bile yeter bize, ayağınıza taş değmesin. Semih senin de zamanın gelecek kardeşim. Sabır”

BURAK ÖZÇİVİT

About Author

Hakan Bilir